Smørum sled sig til sejren
Fodbold Efter sidste uges nedtur var der helt anderledes boller på suppen for Smørum BK i dagens kamp i fodboldens senior serie 1 mod Virum.

Hjemmeholdet havde været ude for en lidt speciel opstart da hele ni førsteholdsspillere havde forladt klubben så det var et helt nyt Virumhold, Smørum mødte.

En knoldet bane var også en af ingredienserne i dagens kamp og en situation med 0 point og to nederlag i træk, gjorde det til et åbent spørgsmål, om Smørum kunne noget i dene kamp.

Allerede fra første minut kom en del af svaret.. Et meget aggresivt Smørumhold var på banen. Væk var det polerede spil og der var dømt fight. Hjernen var igen skruet på og den sagde til spillerne at kræfterne skulle ud igennem marv og ben og hver en fiber i kroppen.

At dommeren så også havde lagt en blød linie – og Virum var med på legen – betød en utrolig hård fight uden nævneværdigt godt spil. Der blev kæmpet om hver centimeter på banen.

Det betød også, at det blev en chancefattig første halvleg. Der var sammenhæng mellem kæderne og alle bød sig til. Man skulle helt frem til det 40. min. før der skete noget foran mål.

En meget velspillende spirrevip Jacob Lind drev gæk med Virumforsvaret og spillede Dannie Riise helt fri, men hans afslutning blev reddet af den ikke helt uefne Virummålmand. Kort efter blev det fløjtet til pause.

Mål efter pausen

Smørum-spillerne startede som lyn og torden. Igen var det spirrevippen Jacob der var på spil og han fik tilkæmpet sig et frispark lige udenfor feltet i venstre side i det 47. min.

Bolden blev lagt over bagerst i feltet hvor Aske Viktor kom løbende og så stod det 1-0 med en følt inderside.

Umiddelbart efter tryllede Jensen på venstrekanten og lagde en bold til ”Ezzi” , men han sparkede bolden lige ved siden af målet.

Og sådan blev det ved. En intens kamp om bold, græs m.m. uden de store chancer.

Smørum-spillerne fik hjertet op i halsen i det 65. min. da Virum troede de havde fået udlignet, men der blev korrekt fløjtet for offside.

Uden at Smørum-keeperen i målet blev sat på de helt store prøver, fik Virum lidt momentum, men de red stormen af.

Når modstanderen presser så opstår der selvfølgelig chancer. Og den største chance fik Kevin Feier i det 93. minut.

Helt alene med målmanden blev chancen dog brændt. Han havde simpelthen alt for meget tid.
Kampen blev fløjtet af og jubelen kunne bryde løs.

I omklædnings kunne en lidt stresset og topengageret træner Kim Kjærsgaard kun rose spillerne for en mandfolkeindsats og vigtigt var det, at hovedet hele tiden blev holdt koldt så det var spillet der var fokus på.

Det er et Smørum-hold med nytanket selvtilid, der møder Jægersborg allerede skærtorsdag på Smørum Park kl. 15.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *