Smørum Golfklub opruster
sport Den nye golfsæson står for døren og det tager Sømrum Golfklub nu konsekvensen af. Klubben opruster, så man har en endnu mere professionel og velsmurt klub at byde på til gamle og nye medlemmer.

Vinteren har nemlig været brugt til at gøre alt klar efter overtagelsen af Smørum Golf Center og klubben går fra at være en lille klub med base i golf centret til at være en 100 procent golfklub på egne ben. Klubben er fuldt medlemsejet og bliver drevet efter mottoet – Åben for alle – god nok til de bedste.

I alt 30 mennesker vil være beskæftiget i den samlede organisation og klubben er nu så forankret, at den kan alt med golf, mener klubbens golfmanager Brian Stig Jørgensen, der kommer fra en lignende stilling i Brøndby Goldklub.

Nyt proteam

Samtidig har klubben indgået en aftale med et nyt proteam, nemlig Dansk Golfakademi, der nu har overtaget al træning samt golfshoppen i Smørum Goldklub.

De vil også arrangere løbende kurser, events og holdtræninger samt individuel træning.

Udover en række faste trænere og større og mere optimale faciliteter, så vil der også være en ny golfshop på plads, hvor man kan få et bredt sortiment af golf-relaterede ting indenfor tøj og udstyr samt vejledning. Her kan man også booke træning.

Selvom klubben nu er toptrimmet og opgraderet til den nye sæson og fremtiden, så understreger golfmanager Brian Stig Jørgensen, at golfklubben stadig er en forening over en forretning, der skal sikre en god drift og konsolidere økonomien, og investere i udvikling af klubbben og banerne.

Sæsonen blev allerede åbnet i påsken med åbningsreception den 17. april og en lang række aktiviteter og konkurrencer. Men man er naturligvis altid velkommen til at kigge indenfor i de »nye« lokaler på Skebjergvej 46 i Smørum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *