Seniorer klar til træning i Ballerup
Senioridræt.jpg
Det er aldrig fopr sent at komme i gang med at træne. Heller ikke selvom man er fyldt 60 år. Fra maj måned kan man træne to gange om ugen i Ballerup. Foto: Privatfoto
Motion Hvis man er over 60 år og har lyst til motion og træning for at holde sig fit, så er chancen der nu.

Fra den 19. maj kan man nemlig træne på og omkring Ballerup Atletik Stadion. Første gang, altså den 19. maj, er der intromøde, hvor man kan høre mere om træningen og forløbet.

Derefter trænes der fast hver mandag og torsdag. Fordelen ved at afholde et intromøde først er, at man får afstemt forventningerne til, hvordan der skal trænes og hvad der skal trænes.

Målet er, at få den bedst mulige træning, som alle kan være med til, for fordelene er mange ved at træne. Pulsen kommer op, man bevæger sig og man styrker formen. Samtidig får man bedre kondition, bedre livskvalitet og både krop og sjæl får det bedre.

Mange oplever flere kræfter i hverdagen og et større psykisk velvære. Og så skal man også regne med, at de kan opstå sociale relationer på træmningsholdet. Sammen med en masse andre positive faktorer som øget appetit, langsommere ældning og et bedre velvære er det åbenlyst, at det aldrig er for sent at komme i gang.

Så for alle der gerne vil i gang, er der altså nu to ugentlige træningspas, hvor alle skal være velkomne.

Man kan læse mere om programmet på www.ballerup-ak.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *