Så er det tid til fællesrengøring
affaldsindsamling-2014-foto-ditte-valente-copy.jpg
På Store Affaldsdag kan alle - store som små - være med til at rydde op i naturen. Foto: Ditte Valente
Affald Søndag den 27. april er det Store Affaldsdag, hvor alle inviteres til at give et nap med for at gøre de grønne områder mere grønne.

Der er skrevet meget om skrald her i avisen de seneste måneder. Mange klager over, at kommunens grønne arealer flyder med affald, og kommunens folk har travlt med at fylde sæk på sæk med folks efterladenskaber.

Nu er der chance for at få gjort et ekstra stort indhug i affaldsbunkerne rundt om langs veje, stier og i busk og krat.

Søndag den 27. april er der nemlig ’Store Affaldsdag 2014’, hvor Grønt Råd, Måløv Bylaug og lokalafdelingen af Danmarks Naturfredningsforening inviterer alle kommunens borgere til at deltage i fællesrengøringen af vores alle sammens natur.

Fire mødesteder

Alle kan møde op og være med på et af de fire udgangspunkter: Ballerup Rådhus, Skovlunde Bypark, Brydegården i Måløv og Højagerskolen.

Startskuddet lyder klokken 10, hvor arrangørerne vil stå klar med sække, handsker, opsamlings-tænger og lidt at drikke til alle, der har lyst til at give et nap med.

Borgmester Jesper Würtzen har allerede meldt sin ankomst i Byparken i Skovlunde, hvor han vi give en hjælpende hånd, ligesom flere andre kommunalbestyrelsesmedlemmer plejer at deltage i den gode sags tjeneste.

Private indsamlinger

Store Affaldsdag er et landsdækkende initiativ, som Danmarks Naturfredningsforening står bag. Og ud over de nævnte indsamlinger i denne artiklen kan man på www.dn.dk finde flere mindre lokale affaldsindsamlinger, hvor privatpersoner eller foreninger selv har arrangeret noget.

Der er blandt andet mindre affaldsindsamlinger i Søndergaard Syd i Måløv, på Plejecenter Egely, ved Lillesø i Ledøje samt hos Kong Hans spejderne i Smørum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *