Rettelse om hjemmepleje
Hjemmepleje Man kan ikke ringe til kontaktpersonen døgnet rundt, men til hjemmeplejens hovednummer.

I en artikel i Ballerup Bladet i sidste uge om den nye organisering af hjemmeplejen i Ballerup Kommune fremgik det, at der bliver tilknyttet en fast kontaktperson til hver borger »som man altid kan henvende sig til. På alle tider af døgnet«.

Det er ikke korrekt, at man kan henvende sig til hver enkelt medarbejder døgnet rundt. Man kan derimod altid komme i kontakt med hjemmeplejen, hvis man oplever problemer, har spørgsmål eller kommentarer. Og det kan ske døgnet rundt på telefon 44773340.

1 kommentar om “Rettelse om hjemmepleje”

  1. Mette Hedegaard siger:

    Nå det er nok meget godt. Ellers ville det nok også være svært at rekruttere medarbejdere til hjemmeplejen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *