Pinligt, Hr. Borgmester
Debat Hvor var det ualmindelig pinligt at se Ballerups borgmester, Jesper Würtzen, ved Musikscenens afskedskoncert i Baghuset lørdag aften.

Sangeren Sebastian havde fået den ære at skulle levere afskedskoncerten. Der sad en del blandt publikum og videofilmede med deres smartphones. Til sidst blev det simpelthen for meget og Sebastian henstillede til at publikum stoppede med at filme.

Borgmesteren rettede sig ikke efter henstillingen og fortsatte med at videofilme. Derefter så Sebastian sig nødsaget til at skrue bissen på overfor borgmesteren. Meget pinligt og bestemt ikke noget der klædte borgmesteren.

Da Würtzen senere gik på scenen for at holde en takketale til Musikscenen og Sebastian vrøvlede han så meget at han flere gange kalde Sebastian for Bastian.

Hr. Borgmester, hvis du ikke har noget fornuftigt at sige, så bør du måske overveje at tie.

 

 

Svar fra borgmester Jesper Würtzen:

Svar: Det er rigtigt, at jeg deltog til den flotte afskedskoncert, som Musikscenen holdt lørdag den 29. marts.

Sebastian optrådte solo og holdt en meget flot koncert. Det er også rigtigt, at jeg filmede en af Sebastians flotte sange, og i respekt for arrangementet og Sebastian skulle jeg ikke have gjort det.

Efter koncerten holdt jeg en lille takketale til Kirsten Sørensen for hendes mangeårige tjeneste for musikken i Ballerup, og jeg synes, at Sebastians fine koncert var den perfekte måde at slutte Kirstens arbejde på.

Jeg ved, at Kirsten var glad for koncerten og for det lange bifald, hun modtog.

Jeg synes, det var en rigtig fin aften og beklager, at jeg var skyld i, at du ikke oplevede, at aftenen var helt perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *