Pia kom til lokal DF-kaffe
DFs-bestyrelse.jpg
Dansk Folkeparti i Ballerups nye bestyrelse. Fra venstre Lucas Hultgren, Jack Nør, Dorthe A. Molnit, Rune Wegge (formand) og Pia H. Larsen. Foto: Flemming Schiller
Generalforsamling Dansk Folkeparti i Ballerup afholdt den 27. marts generalforsamling, hvor der blev snakket politik, valg og ikke mindst fremtid for partiet - både lokalt og på landsplan.

Rigtig mange havde valgt at møde op og afspejlede den tendens, som er i øjeblikket, nemlig at det er et parti med vind i sejlene. Måske det store fremmøde også hang sammen med, at den tidligere formand for partiet, Pia Kjærsgaard, var mødt frem for at tale lidt om sig selv og partiet.

Rune Wegge blev genvalgt til formand og Jack Nør blev genvalgt som næstformand og der blev ligeledes valgt tre nye bestyrelsesmedlemmer, Lucas Hultgren, Pia H. Larsen og Dorthe A. Molnit.

Ord fra Pia

Jack Nør fortalte om arbejdet i kommunalbestyrelsen og blev altså akkompagneret af Pia Kjærsgaard, der fortalte om livet på Borgen, inden der blev sagt lidt mindeord om den nyligt afdøde Jesper Langballe.

Derefter var der lidt pep-talk forud det forestående europaparlamenstvalg, og især den lokale kandidat Danni Olsen., hvor man vi lrbejde for mere medietid til kandidater, der måske ikke får så meget tid i medierne.

Endelig blev der snakket fremtid, hvor der vil være fokus på modstanden mod mere indblanden fra EU og lokalt, at bestyrelsen vil arbejde på mere synlighed og på at få flere aktive medlemmer, ved f.eks at arrangere forskellige aktiviteter for medlemmerne.

Det var alt i alt en tilfreds generalforsamling, der kunne slutte en politisk aften med historier fra både det lokale såvel som det nationale arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *