Pengeregn over lokalt hospice
Hospice-Måløv.jpg
Hospice Søndergård i Måløv har fået en stor donation fra TrygFonden til at lave et flot udeområde.
Udeliv TrygFonden har givet en stor pose penge til at forsøde tilværelsen for patienter på Hospice Søndergård i Måløv.

Når man er uhelbredeligt syg og er indlagt på et hospice, så er livet bestemt ikke altid sjovt. Man lever med en viden om, at hver dag kanblive den sidste. Men derfor kan man godt gøre den sidste tid til en så god tid som muligt, og det er netop det, som en donation fra TrygFonden kan gøre på Hospice Søndergård i Måløv.

Fonden har nemlig givet 400.000 kroner til et projekt, der skal forbedre forholdene for patienter og deres pårørende.

Støtten går til at etablere et udeområde med bålplads, gynge, rutchebane, gangbro, svalesteder, vandløb, små trampoliner, jordhøje, træer, espalier med grønt, blomster og bær.

Målet er at skabe et område, som kan anvendes af alle og skabe glæde for både børn og voksne, beboere, ansatte og pårørende.

»Vi vil gerne give vores beboere og deres pårørende muligheden for at leve et så godt liv som muligt med de bedste forudsætninger for at være sammen i en svær tid – til det sidste. Derfor glæder vi os over, at vi nu kan gå i gang med at skabe nogle rammer udenfor, som støtter op om de sociale relationer og samtidig giver masser af ro,« siger Lise-Lotte Andersen, chef for Hospice Søndegård, der blev etableret i 2010.

Udeområdet forventes at være færdigt i juni måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *