Nu kommer den digitale post på gaden
Digital-post.jpg
Fra den 1. november skal alle, med enkelte undtagelser, have en digital postkasse. Nu går kommunens folk på gaden for at fortælle om de digitale lyksaligheder. Foto: Pressefoto
Information Borgmesteren går på gaden for at fortælle borgerne om den digitale post.

Den 1. november skal alle borgere have en digital postkasse. Et sted, hvor al kommunikation mellem borgere og offentlige myndigheder, blandt andet kommunen, skal foregå.

Men mange er stadig lidt usikre på, hvad det indebærer, hvad man skal gøre og hvordan man få installeret en digital postkasse. Derfor går en lang række kommunale repræsentanter fra 13 kommuner på gaden den 7. maj for at møde borgerne, der hvor de færdes og fortælle dem om den digitale postkasse.

I Ballerup vil man blandt andre kunne møde borgmester Jesper Würtzen, der vil være til stede forskellige steder om morgenen og dele foldere ud og få en snak med borgerne. Her vil man kunne spørge ham og de andre kommunale repræsentanter om den nye postkasse, og hvad den betyder i fremtiden.

Læs selv service

Udover at stille spørgsmål, kan man også få informationsmateriale med hjem, så man selv kan læse mere om fremtidens kommunikationsform mellem borgere og det offentlige.

Det er Folketinget, der har vedtaget loven, der betyder, at alle skal modtage digital post fra den 1. november, men det er kommunernes opgave at lette overgangen til digital post. Derfor har en række kommuner besluttet at sætte gang i denne fælles event den 7. maj, der blot er en ud af flere tiltag, der i den kommende tid skal forberede og lære borgerne om Digital post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *