Mette F’s kvantespring i politisk ideologi
Debat For ikke så lang tid siden kunne man opleve beskæftigelsesminister Mette Frederiksen iført sin sociale maske udtrykke en følelsesbetonet tilslutning til kampen for social retfærdighed.

Og ordet »maske« er afgjort velvalgt, når vi taler om den minister, der står i spidsen af kontrolregimet på aktiverings- og beskæftigelsesfronten.

For omkring 10 år siden fremstod Mette Frederiksen som de svages forsvarer. Som minister, har hun ændret syn. Tvang, økonomisk incitament-styring, overvågning, kontrol.

Jeg hører historier om kontanthjælpsmodtagere som tvinges til at tage en risikabel operation, ellers vil kontanthjælpen ryge -undskyld, men det er da sygt!

Mette Frederiksens mindetaler ifb med Mandelas død kan ikke betegnes som meget andet en dobbeltmoralsk hykleri. Var der noget Mandela stod for, så var det rummelighed. »At overkomme fattigdom er ikke velgørenhed. Det er retfærdighed«. Citat Nelson Mandela.

Mette Frederiksen har givet apartheid en ny dimension i forhold til de svageste. Både den nuværende og tidligere regeringer, har med diverse love og reformindgreb brugt salami metoden, ved at fratage de svageste de mest grudliggende rettigheder.

I stedet for at samarbejde med borgerne, ser vi tvangsovergreb. Den politik har intet med demokrati at gøre.

Christiansborg kender ikke danskernes virkelighed. Man fortsætter med at piske de svage og lefle for de rige. Desværre har ingen lokale socialdemokrater i Ballerup mod til at sige fra og er hermed passivt med til at styrke DF og VK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *