Mere lys og lækkeri hos Hanne Hove
Forretningsnyt Det er ikke en ny butik, men man skulle næsten tro det, når man træder ind hos Hanne Hove, tøjbutikken i Centrumgaden.

For gennem den seneste måned er der blevet bygget meget om og det har resulteret i en helt ny butik i de sædvanlige lokaler.

»Jeg har totalrenoveret alt. Nye gulve, nye farver og helt ny indretning. Det har givet en meget lysere og venligere butik med mere luft og god plads og med et mere venligt udtryk,« siger Hanne Hove.

Hun har sammen med medarbejderne haft en udfordring i at være i butikken samtidig med, at der blevet bygget om. men resultatet er alle tilfredse med.

»Ombygningen er sket i etaper, så derfor har det kunnet lade sig gøre. Og kunderne synes, at det er blevet en venligere og mere overskuelig butik. Og så har vi bibeholdt vores mandekrog, så kvinderne har tid til at se på tøj, mens manden kan slappe af i mellemtiden,« siger Hanne Hove, der stort set er færdig med den omfattende ombygning.

»Det er kun småting og detaljer, der mangler, men vi står klar med både gode tilbud og god betjening, nu bare i lysere og mere indbydende omgivelser,« siger Hanne Hove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *