Måløv henter tre point i forårspremieren
Kim-Finch-Andersen-ny.jpg
Med sine to scoringer er Kim Finch Andersen nu oppe på 18 mål i 14 turneringskampe. Foto: Privatfoto
Fodbold Torsdag aften var Måløv Boldklub taget en tur til Albertslund Stadion for at møde BGA’s (Boldklubberne Glostrup Albertslund) Danmarksserie-reserver.

Kampen startede noget nervøst ud, og der var, som det så oftest ses i en forårspremiere, ikke så meget rytme, og det var en lidt rodet affære med nærkampe og tilfældigheder på den forårstunge bane.

Måløv havde en del chancer i kampens første halve time, men det forblev dog ved 0-0.

I en omstilling, hvor Måløvs backkæde bliver trukket fra hinanden, slipper en BGA spiller igennem og kommer fri med Thomas Lydolph, han får afdriblet MB’s keeper, og fra en spids vinkel sender han bolden mod mål. Inde foran mål forsøger Mik Jensen heroisk at få afværget, men kan ikke undgå at sparke bolden det sidste stykke ind i eget mål. 1-0 til BGA efter 41 minutter.

Anden halvleg blev med noget nær 100 procent Måløv-dominans, godt hjulpet på vej af at BGA i store perioder var i undertal med både en og to mand på grund af gule kort.

Der skulle dog en forfærdelig masse dårlige afslutninger til, før forløsningen kom i det 84. minut. Måløv fik frispark ude foran feltet, og her satte Kim Finch Andersen en hård inderside på bolden og placerede den i keeperens egen side.

Scoringen var en stor forløsning for Måløv og de medrejsende fans, og selvom Måløv allerede lidt for mange gange i sæsonen har måtte nøjes med et enkelt point i kampe der burde vindes, så havde man en fornemmelse af at der var mere at vride ud af de sidste 7-8 minutter.

Ganske rigtigt, kampen var på ingen måde afgjort. I det 88. minut sender Nicklas Lind Jørgensen bolden ind bag BGA’s bagkæde, her lurer Kim Finch Andersen, og fra sin position bagerst i feltet helflugter han bolden i en 45 graders vinkel over i modsatte målhjørne til en 2-1 føring til Måløv.

Efter 92 minutter kunne Måløv strække armene i vejret efter en fantastisk start på foråret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *