Lutter Måløv-sejre i slutspillet
maaloev-badminton-club-copy.jpg
Måløv Badminton Clubs førstehold leverede flotte resultater på stribe, da man vandt nedrykningsspillet med lutter sejre.

Jesper W. Nielsen og Martin Jørgensen lukkede førsteholdskampen mod Frederiksværk, da Jesper bankede et smash i gulvet. Med sejren sikrede de Måløv den fjerde sejr på stribe i nedrykningsspillet.

Hermed ender Måløv som vinder af nedrykningsspillet i serie 1 med flotte maksimale 18 point.

Nummer to blev modstanderholdet fra Frederiksværk, der i den sidste kamp bed godt fra sig. Således måtte Måløv se to af de ellers sikre herredoubler tabe.

Til gengæld kunne man glæde sig over flotte præstationer på damesiden, hvor blandt andre Eva Aaby-Olsen lyste op med en sikker sejr i damesingle, selvom Eva normalt boltrer sig i mixdouble.

Den store fightervilje hos spillerne blev også bemærket:

»Atter en gang leverer holdet en rigtig god præstation, hvor alle kæmper flot i deres kampe, og sikrer en sikker samlet sejr,« sagde Måløvs træner Patrick Strøm Hansen efter kampen, og filosoferede samtidig over, hvad holdet kunne have nået:

»Havde vi haft samme spillertrup i starten af sæsonen, havde vi måske haft muligheden for at spille med om oprykning.«

Desværre var netop skader et stort problem for Måløv i de første kampe. De betød, at man tabte nogle afgørende kampe, og dermed ikke nåede med i oprykningsspillet.

Andethold på andenplads

Også andetholdet leverede en flot indsats i slutspillet. Holdet afsluttede sæsonen med en flot 8-5 sejr over Virum, der betød, at holdet kneb sig ind på en andenplads i nedrykningsspillet i serie 2.

Kampen mod Virum startede ellers ganske dramatisk, idet Virum manglede en spiller og derfor tabte to kampe.

Efterfølgende måtte Kim Englund udgå med en skade, hvilket åbnede kampen fuldstændigt og bragte balance i regnskabet, da Måløv herved tabte to kampe.

Heldigvis var der god fight over hele linjen, og specielt Inger Knudsen og Esben Damborg flotte mixsejr, Kate Nielsens tætte singlesejr, Morten Grand og Kasper Stiesens suveræne singlesejre, samt Morten og Jeppe Krags drønspændende herredouble, der blev afgjort med 28/26 i tredje og afgørende sæt var højdepunkter i en kamp, hvor der var spænding til det sidste.

Med resultaterne kan Måløv glæde sig til næste sæson, hvor holdene igen er klar til at kæmpe i serie 1 og 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *