Lillebror Lotteriet 2014 er skudt i gang
Peter_Mygind_foto_Kim_Agersten-copy.jpg
Børnehjælpsdagens ambassadør Peter Mygind opfordrer danskerne til at tage godt imod årets Lillebror Lotteri - og de unge sælgere af lodderne. Foto: Kim Agersten
Velgørenhed Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2014 er nu på gaden.

Frem til 18. maj vil børn og unge fra forskellige lokale foreninger, idrætsklubber og skoleklasser sælge lodsedler for dels at samle ind til anbragte børn og unge i Danmark samt til egne formål i børnenes forening eller klasse.

En lodseddel koster en tyver. Heraf går 8,50 til børnenes egen forening eller skole, hvor de bliver brugt til eksempelvis lejrture, sportsstævner eller nyt træningsudstyr. Resten går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge.

I Ballerup Kommune har otte forskellige ’’grupper’’ meldt sig til at sælge Lillebror lodder i år. Det er Ballerup Handicap Idrætsklub, DDS 3. Ballerup Sjangeli Gruppe, Ballerup-Skovlunde Fodbold U13, Måløv Boldklub U12 drenge, Måløv Judoklub, DDS Skovlundespejderne og 8. Y på Rosenlundskolen.

Disse kan mødes på gader og stræder samt ved forskellige arrangementer i de pågældende foreninger eller grupper, hvor de vil sælge lodsedlerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *