KFUM spejdere rejser til Island
KFUM-spejdere-nordeafonden-copy.jpg
an Møller fra Nordea i Ballerup fik glæden af at overrække KFUM spejderne checken fra Nordeafonden. Så nu er der købt nye telte til påskens vandretur i Island. Foto: Privatfoto
Påskeferie I påsken rejser syv voksne fra KFUM Ballerup til Island for at hilse på dere spejderkammerater på vulkanøen.

KFUM Ballerup gruppe har en klan af voksne spejdere. I de sidste par måneder har de solgt lodsedler, lagt planer og lavet et kæmpe forarbejde for at få en længe ventet oplevelse til at blive en realitet: en vandretur i Island. Så i påsken tager syv medlemmer af klanen til Island.

»Formålet med turen er blandt andet at skabe kommunikation med de islandske spejdere. De kommer formentlig til Danmark til den næste store Spejdernes Lejr, « fortæller spejderleder Per Lemming Nissen.

Nordeafonden har støttet projektet med penge til nye telte til turen. Den 26. februar kunne Jan Møller fra Nordea i Ballerup således overrække KFUM Spejderne i Ballerup en check på 9.200 kroner.

»Nu er der lagt en tidsplan for de ting, der skal ses og de spejdere, som skal mødes i Island. De store rygsække skal snart pakkes og forhåbentlig fortsætter vejret sin positive udvikling. Klanen kommer i hvert fald tilbage efter påske temmelig sikkert med rygsækken fyldt af gode oplevelser,« siger spejderleder Per Lemming Nissen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *