Håber på eget design
Socialøkonomi Irina fra Ukraine har været i venture siden februar. Hun håber på at udvikle sit eget design.

Det har været en lang tur med mange oplevelser med i bagagen for 46-årige Irina, som nu har sin gang i huset venture. Siden februar har hun haft sin gang i skrædderiet og hun har fundet sin hylde.

Hun er oprindelig uddannet håndarbejdslærer fa Ukraine og har haft egen systue og arbejdet i designbranchen. Hun kom til Danmark for 20 år siden og efter en nedtur med stress, er det nu i huset venture, at hun genfinder glæden ved design og skrædderi.

»Jeg elsker at komme her og jeg synes, at det er en god kombination af, at vi skal producere og yde en indsats, men samidig også har en humanistisk indstilling, så vi alle kan være her. Jeg har genfundet glæden ved at arbejde med design. Det er ellers en hård branche, som fik mig ned med stress, men nu er gejsten kommet igen. Jeg håber på at kunne udvikle stedet og måske skabe min egen kollektion,« siger Irina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *