Generationsskifte i Sydbank Ballerup
direktører_sydbank_1.jpg
Sydbank i Ballerup får ny filialdirektør. Efter otte år ved roret på Sct. Jacobsvej i Ballerup, går Jan Bruzelius på pension og overlader styringen til Rene Tougård. Foto: Flemming Schiller
Pension Filialdirektør Jan Bruzelius går på pension og overlader roret til Rene Tougård

Den 1. maj overtager Rene Tougård posten som filialdirektør i Sydbank Ballerup fra Jan Bruzelius. Efter mere end 46 år i den finansielle sektor er Jan klar til pensionen og en velfortjent tredje alder, hvor både landets golfbaner og lejligheden i Spanien skal besøges noget mere sammen med hustruen Grethe.

»Bankverdenen har været en stor del af mit liv. Jeg har været ansat i forskellige pengeinstitutter, og i 2001 startede jeg hos Sydbank i erhvervscenteret i København, og i 2006 var jeg med til etablere Sydbanks afdeling i Ballerup og har været der lige siden. Nu glæder jeg mig til at nyde min aktive tredje alder,« siger Jan Bruzelius.

Han begyndte sin karriere i august 1967, hvor han gik i mesterlære. Han har både oplevet op- og nedture i den finansielle verden, men altid holdt fast i et positivt syn på markedet.

»Vi kommer til at savne Jan – specielt hans optimistiske tilgang til markedet og ikke mindst hans måde at skabe og opbygge relationer på. Både kunder og medarbejdere kommer til at savne ham. Men heldigvis har vi med Rene Tougaard fundet en god afløser. Jeg er helt sikker på, at han har den rette indstilling og baggrund for at løfte opgaven og afdelingen,« siger Mogens Nygaard, der er områdedirektør i Sydbank Hovedstaden.

Den nye mand bag roret

Rene Tougård kom til Sydbank i 2011 og har primært arbejdet som erhvervsrådgiver. I sommeren 2012 afsluttede han sin HD i finansiering og glæder sig nu til at få ledelsesansvar og fortsætte den udvikling af Sydbank Ballerup, som Jan Bruzelius har sat i gang.

»Jeg glæder mig meget til at komme i gang i Ballerup. Der venter mange spændende opgaver forude. Jeg overtager en afdeling med masser af potentiale, hvor jeg sammen med resten af teamet forhåbentligt kan gøre en forskel for vores kunder,« siger Rene Tougård.

Privat bor Rene på Frederiksberg med sin snart kommende hustru, Maria-Louise. Han er oprindelig fra Nordjylland, men har fundet sig godt til rette i hovedstaden. Hvis tiden tillader det løber han en tur ellers bliver motionscenteret brugt til at holde formen ved lige.

Generationsskiftet bliver markeret ved en reception fredag den 25. april klokken 14-16 i Sydbanks lokaler på Sct. Jacobsvej 5 i Ballerup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *