Flyvestation Værløse byder velkommen
Flyvestation-Værløse-1.jpg
Flyvestation Værløse viser sig frem og alle nye ideer er velkomne.
Åbent hus Nu kan alle komme indenfor på flyvestation Værløse, hvor der holdes »åben flyveplads«.

Som tidligere beskrevet, så holder Naturstyrelsen en idekonkurrence, hvor alle kan komme med ideer til, hvad man kan bruge den nedlagte Flyvestation Værløse til i fremtiden. Men man kan måske ikke komme med bedste ideer, hvis man ikke selv har set stedet.

Derfor inviterer flyvestationen til et »åbent hus« arrangememt, hvor alle med interesse i at se området og måske med ideer til den fremtidige anvendelse, kan kigge indenfor og lade sig inspirere.

Det foregår den 26. april mellem klokken 10 og 14. Her kan deltagerne se indenfor i de ellers lukkede bygninger og aflukkede områder og desuden vil en lang række foreninger fortælle om, hvad de ønsker at bruge området til.

En lang række foreninger og klubber som Ballerup Rideklub, Danmarks sportsløbehjul Union, Dansk Politihundeforening, Holte Ski, Landsejler.dk, Valhalla Paragliding Klub, en lang række naturforeninger og mange andre fritids- og hobbyklubber, vil fortælle om deres brug og ønsker for området.

I de fire timer, som arrangementet varer kan man se området og besøge de forskellige stande i hangarerne og ved landingsbanen og dermed få et indtryk af, hvad der allerede foregår, men også hvad der kan komme til at foregå i fremtiden.

Parkeringspladsen ved vejen Sandet er åben, men besøgende opfordres til at komme på cykel eller ad andre veje, da der er begrænset parkeringskapacitet og lange afstande mellem aktiviteterne i det store område.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *