Floskler fra Skaarup
Debat Peter Skaarup har været i blækhuset, med Christiansborg-miskmask og flotte formulerede sætninger.

Det må jo være fordi jeg rammer DF lige der, hvor det gør ondt. Lille Per her afslører jo kun, at DF ikke har tøj på.

Faktum er, at de har lavet markante forringelser for lønmodtagerne i de 10 år, de havde meget at skulle have sagt.

Faktum er, at Pia Kjærsgaard var helt blind, når alle Au pair pigerne med barnevogne og østarbejdernes biler blokerede villavejene i Gentofte. Intet gjorde Pia for at stoppe dette.

Faktum er, at intet blev gjort for at stoppe Social Dumping.

Faktum er, at Mette Frederiksen fra dag 1 kunne gå i gang, sammen med Skat og Arbejdestilsynet, at bekæmpe problemet..

Fatum er DF intet gjorde i 10 år.

Så Peter Skaarup nice try, men der mangler handling bag dine flotte flosker.

 

1 kommentar om “Floskler fra Skaarup”

 1. Jørgen Flyr siger:

  Stop EU’s sociale dumpning
  Social dumpning betyder lavere løn og færre jobs for tusindvis af mennesker. Det betyder at firmaer med overenskomst udkonkurreres af fupfirmaer med lave lønninger og ofte usselt arbejdsmiljø. Nu er det så kommet frem at en række firmaer trækker underbetalt arbejdskraft til landet ved at lokke med børnechecks og andre velfærdsgoder. Herved risikerer vi at social dumpning øges endnu mere. Social dumpning skyldes EU’s indre marked, som er grundlaget for hele EU. Det har EU-domstolen flere gange slået fast. Skal social dumpning stoppes kræver det et opgør med selve EU, hvilket kun Folkebevægelsen mod EU er parat til.
  7 lande i EU har indført kædeansvar, men ikke Danmark for det har Corydon været imod. Der er indført kædeansvar i Sverige og Norge. Lad os få et kædeansvar så hovedentreprenøren har det fulde ansvar for at der betales den nationale overenskomstmæssige løn. Lad os få lukket mulighederne for at hoved- og underentreprenører deler i porten, den forskel der er mellem lønningerne. Herunder som nævnt at underentreprenører modregner børnetilskud mv. i lønninger for udenlandske arbejdstagere.
  Socialdemokraterne er i front når det gælder om at følge EUs krav om nedskæring i vores velfærdsydelser, fx. indførelse af forringelser af kontanthjælp,. uddannelsesstøtte og førtidspension. EU blander sig også i vores dagpengeregler og meget andet. Tager vi løndumpning, ser vi at EU-direktiver indebærer at udenlandske arbejdstagere lovligt kan arbejde for EUs mindstelønninger i Danmark, det fremgår direkte af Lissabon-aftalen. Synes du som vælger, at det er i orden at en bygningsarbejder kan komme til Danmark og arbejde for 115 kr i timen i.h.t. EUs mindsteløn, når en bygningsarbejder i Danmark har 180 kr i timen.
  På det sociale område er vi også presset fra EU, som kræver at vi skal privatisere vores velfærdsydelser. Det på trods af at hver 4. borger i EU lever i fattigdom. EU har indført social dumpning selvom Socialdemokratiet i valgkampen påstår det modsatte. Vi skal ikke have mere EU, vi skal ud af EU, og her er Folkebevægelse mod EU de eneste du kan stemme på. Lad desuden os få en folkeafstemning, som i England, om vores medlemskab af EU. Det vil sikre Danmark en besparelse på 13 mia. kr. årligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *