Falsk hjemmepleje snød 70-årig
Døgnrapporten Søndag den 30. marts klokken 20.44 blev en 70-årig mand udsat for tricktyveri i sit hjem på Langhusgade.

En kvinde ringede på og udgav sig for at være rengøringshjælp fra hjemmeplejen. Hun flyttede rundt på nogle ting og da hun kort tid efter forlod den 70-årige, tog hun hans dankort med.

Hun beskrives som: Kvinde, 20-25 år, ca. 160 cm høj og almindelig af bygning. Hun var hvid i huden, havde lyst hår og talte dansk. Hun var iført en hvid jakke og kaldte sig selv Kristina. Hun medbragte en flaske rødvin.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre med oplysninger til sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *