Divisionsbrag i o-løbernes næstbedste division
Orienteringsløb Så er orienteringsløbernes divisionsturnering startet igen.

I et intens opgør stødte fire kombattanter fra orienteringssportens østkreds sammen i Hvalsø Skovene til den første af sæsonens to spændende matcher i COWI ligaens 2. division: Ballerup OK mod OK Roskilde, Farum OK og Allerød OK.

57 løbere mellem 11 og 78 år var i kamp for Ballerup OK. Sidste år udkæmpede Ballerup tætte opgør med Farum OK, men fik stryg af de andre hold i divisionen. Dog, i et spændende nedrykningsslag mod Farum og to oprykningskandidater fra 3. division sikrede Ballerup sin forbliven i 2. division. Og dermed er vi fremme ved søndagens slag mellem præcis samme klubber:

Ballerup OK stillede op med en nykåret sjællandsmester i natløb og mange andre dedikerede løbere. Nærmest alt hvad der kan krybe eller gå stiller til start, både bredden og eliten, da der er klasser for alle aldre og niveauer. Og der blev kæmpet bravt om pointene for en god sæsonstart.

I en match er der løbende formidling af resultater, efterhånden som deltagerne kommer i mål. Udviklingen i matchen bliver fulgt med stor spænding, og der var kamp til det sidste.

Faktisk måtte der fintælling til, førend det samlede resultat forelå: 2 points til Ballerup OK efter sejr over Farum OK, men nederlag til de to andre klubber, hvilket rækker til en 3. plads i divisionen. Det betyder fare for nedrykning, men med sejre i næste match eller et godt resultat ved sæsonafslutningens nedrykningsdrama kan Ballerup OK sikre sin forbliven i divisionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *