DF’s veje er uransagelige
Debat Dansk Folkeparti siger det, de tror, folk vil høre, og stemmer noget andet, det er ikke nyt, hvis man følger social nationalisterne.

Corydons salg af ”vores fælles ejendom” Dong til internationale spekulanter, tilvejebragte på få dage en protest med over 200.000 underskrifter på internettet. DF proklamerede at de var imod dette salg på linje med Enhedslisten og dele af SF, men ved behandling i folketinget gik det anderledes. DF stemte for salget. Du får regningen.

DF kopierer argumenterne fra Folkebevægelsen mod EU om at være imod EU. Ved sidste EU-valg kopierede Messerschmidt kopierede Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU, og det blev han valgt på. Men i EU-parlamentet stemmer han sammen med alle EU-tilhængerne. DF har flirtet med tanken om at komme ud af EU, men for nylig udtalte Messerschmidt: ”der er ingen grund til at melde sig ud af EU. Toget kører”. Måske derfor Messerschmidt stemmer for 85-90 procent af al EU lovgivning? Så ved man, hvad der er vigtigst for DF.

DF erklærede sig også imod social dupning, og at de danske grænser skal lukkes. Ikke for at holde kriminelle elementer ude eller sikre at arbejdet ikke tages fra danskerne.

Presset hertil har DF måtte træde ud af panellusker-rollen, at der var for at lukke grænserne for muslimerne. Det er derfor DF i Nordisk Råd i denne uge (sammen med V og K) har stemt nej til nordisk konference om bekæmpelse af social dumpning.

DF er ikke noget arbejderparti – husk det. For tilsyneladende er der ingen journalister i medierne der konfronterer DF med deres manipulationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *