DF er som nat og dag
Debat Først vil jeg kvitterer for at Lone Madsen DF roser fagbevægelsen, for deres kamp for danske lønmodtagere.

Og kamp mod social dumping. Og at DF lokalt i Ballerup, har været med til både at lave sociale og arbejds klausuler. Med Socialdemokratiet og SF. Det tegner godt for det fremtidige samarbejde, på beskæftigelses og erhvervs området her i Ballerup.

Men kæden hopper af når man tænker på, at DF med Pia Kjærsgaard, Kristian Thuelsen Dahl og Peter Skaarup på Christianborg, havde mere travlt at dele ’’rocker dummebøder’’ ud til fagbevægelsen, når fagbevægelsen gjorde opmærksom på social dumpings problemet. Så som forringelser af supplerende dagpenge, efterløn og dagpenge længden.

DF kom som som tyve om natten, og nappede lønmodtagernes rettigheder.

I ti år var DF med til at forringe arbejdestilsynets muligheder for at tjekke op på ulovligheder. Skattemyndigheder (enhver polak med respekt, for sig selv havde fradrag, som han havde købt Amalienborg ) skulle heller ikke tjekke, noget som helst.

De satte politiet til at passe på dem der arbejdede ulovligt. Når den rigtige fagbevægelse lavede blokader mod dette uvæsen.

Oven i hatten gik de hånd i hånd, med de Gule forsikringer (Krifa – Det Faglige Hus) der aldrig har bekæmpet social dumping.

Så på Christiansborg tror jeg ikke en dyt på DF, omkring social dumping. Lokalt har DF derimod indtil nu været, til at snakke med om dette.

DF er som nat og dag her. Og husk nu Mette Frederiksen og regeringen har fra dag et, sat ind i kampen mod social dumping. VKO gjorde det modsatte i 10 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *