DF arbejder for almindelige danskere
Debat Der sker nogle gange det, at når man skyder lidt for hurtigt, så rammer man sig selv i foden. Det er netop dette, som socialdemokraten Per Mortensen gør her i Ballerup Bladet 8/4. Han påstår nemlig, at Dansk Folkeparti skulle have noget synderligt imod fagbevægelsen.

Det har vi ikke. Vi synes, at den danske model er god, og vi er desuden glade for, at det nu er gået op for store dele af fagbevægelsen, at socialdemokraterne måske ikke er deres allerbedste venner. Tænk bare på, hvordan Bjarne Corydon og Helle Thorning-Schmidt trynede lærerne eller kabinepersonalet i SAS.

Det er også Socialdemokratiet, der igen og igen har råbt ”nej!” til en anden indfasning af dagpengeændringerne. For ja, det er sandt, at for eksempel dagpengeændringerne blev til under den tidligere regering med støtte fra V og K, men den nuværende regering er som bekendt ledet af socialdemokraten Helle Thorning-Schmidt, og hun har videreført dagpengeændringerne.

Problemet har så været, at en krise har været og til stadighed er over Danmark og resten og verden, og derfor har den kortere dagpengeperiode vist sig uhensigtsmæssig. På den baggrund har Dansk Folkeparti flere gange foreslået, at vi på Christiansborg ser på en fleksibel dagpengeperiode, således at man i gode tider, hvor det er relativt nemt at få job, får dagpenge i kortere tid end i dårlige tider, hvor det kan være rigtigt svært at få arbejde.

Men hvad har svaret været fra Socialdemokratiet? Det har været nej.

Hvad angår social dumping, har regeringen over et par gange skærpet overvågningen og straffen for dette, men man forsømmer helt at tage fat i problemets rod: Arbejdskraftens frie bevægelighed. Dansk Folkeparti vil sætte arbejdskraftens frie bevægelighed ud af kraft for arbejdere fra lande, hvor lønniveauet er markant under det danske.

Det vil i øvrigt også betyde, at vi får sat en effektiv stopper for velfærdsydelser ud af landet så som børnepenge til børn, der aldrig har sat deres ben i Danmark. Men også her svigter Socialdemokratiet den danske arbejder og dermed fagbevægelsen.

På lange stræk har S bevæget sig længere og længere væk fra at arbejde for almindelige danskeres interesser, og det er vel efterhånden åbenlyst for enhver.

4 kommentarer om “DF arbejder for almindelige danskere”

 1. Per Mortensen A siger:

  Nu er det, noget jeg har sagt i 5-6 år.
  Så det er både undersøgt på kryds og tværs.
  Og dobbelt tjekket.
  Og tilbage står.
  DF har intet gjort i 10 år mod social dumping.
  Derimod har de forringe danske lønmodtagers rettigheder i de 10 år de sad på flæsket.
  Og det ved Peter Skaarup godt.

 2. Ole Simonsen siger:

  Dansk Folkeparti var i årene fra 2001 til 2011 med i alle VK-regeringens besparelser og forringelser for almindelige lønmodtagere.
  Kristian Thulesen Dahl er ansvarlig for, at 34.000 danskere har mistet dagpengene i 2013, fordi han foreslog at halvere dagpengeperioden fra fire til to år.
  Dansk Folkeparti har konsekvent modarbejdet fagforeningerne. Kristian Thulesen Dahl har talt for at indskrænke konfliktretten, så danske lønmodtagere ikke kan få lov til at aktionere, hvis en virksomhed bryder gældende overenskomster. Ikke en eneste gang i VK’s regeringsperiode har Dansk bedt om at få kampen mod social dumping og løndumping på finansloven.
  Dansk Folkeparti kalder sig et arbejderparti, men hvis Kristian Thulesen Dahl virkelig er arbejdernes mand, hvorfor har han så skrevet under på alle de forringelser? Og hvorfor peger han på Lars Løkke Rasmussen som statsminister, når Lars Løkke vil have nulvækst i den offentlige sektor og spare fire milliarder på beskæftigelsessystemet.
  Ikke en eneste gang i Dansk Folkepartis levetid har de fremsat en samlet og gennemarbejdet økonomisk politik, der gør rede for hvordan partiets utallige løfter skal financieres. Partiet har heller ikke nogensinde prioriteret alle sine løfter.
  Årsagen er åbenlys. Det er slet ikke lønmodtageres sag der optager Dansk Folkeparti. Det er til gengæld bekæmpelse af muslimer, internationale konventioner og modstand mod enhver forandring, specielt de der kommer “udefra”. Det er et bedrøveligt parti, der til enhver tid vil sælge lønmodtageres rettigheder til fordel for nogle grænsebomme.

 3. Niels Gulbech-Eiruff siger:

  Et interessant indlæg fra DF-toppen, som er kommet deres lokale medlem Lone Madsen til undsætning.

  Det interessante er, at Lone Madsen på intet tidspunkt selv har formået, at svare på den stribe af udtalelser/spørgsmål til hendes læserbreve, som vi er fremkommet med.
  Hun er krøbet i flyverskjul.

  Og så er det her, at Peter Skaaruo forsøger, at komme til undsætning. Et festligt indslag i vores lokale politiske debat, som åbenbart er så skarp og farlig for DF, at “høvdingen” skal på banen.
  I manegen forsøger den gode Skaarup for hvilken gang, at vende tingene på hovedet og bilde den store befolkning i Ballerup ind, at man selvfølgelig støtter fagbevægelsen og den danske model. Et standpunkt, som var det stik modsatte sidste år, hvor man gik ind og støttede Restaurant Vejlegården og dermed dårlige arbejds- og lønforhold. Med andre ord; social dumping via en gul fagforening. Pris for støtten. En gang stegt flæsk!

  Så kære Peter Skaarup, det var et godt forsøg, som du muligvis kan rejse med andre steder. Men her i Ballerup er vi mange, som kender DF’s historie, hvilket du burde have vidst, såfremt du havde læst alle indlæggene omkring din partifælles læserbreve og forholdt dig til disse i stedet for, at slå automat-piloten til, som er for nem, gennemskue.

 4. Mads Kristian Nobel Kjær siger:

  Det DF lover vælgerne kan de ikke holde ,det er dybt uansvarlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *