BSF piger skal forsvare Dallas Cup pokalen
BSF-piger-Dallas-Cup-pokalen-copy.jpg
Nogle af U18 pigerne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold med ”Dallas Cup” pokalen fra 2012 . Foto: Privatfoto
Fodbold Onsdag rejser U18 pigerne i BSF til USA for at deltage i Dallas Cup'en

Den 9. april drager 19 spillere og tre ledere fra U18 pigeafdelingen hos Ballerup-Skovlunde Fodbold af sted til det der startede som en invitationsturnering for fire år siden og som nu er en fast tilbagevendende træningsturnering i USA, nærmere betegnet i staten Texas.

Ballerup Skovlunde deltog i Påsken 2011 i ”Dallas Cup” for første gang.

»Turneringen giver os en unik mulighed for at spille 5-6 kampe på meget højt niveau og der er ingen tvivl om, at det niveau vi møder ligger meget højt i forhold til den hjemlige turnering,« fortæller afdelingsleder John Froman og tilføjer:

»Her deltager ingen dårlige hold og for at understrege niveauet, er BSF faktisk det eneste klubhold udenfor USA der er gået videre fra de indledende runder i de fire år, vi har deltaget, trods hold som Barcelona og Liverpool tidligere har deltaget i turneringen.«

I 2011 spillede BSF sig frem til semifinalen, men her tabte holdet til Texas Reds i en utrolig velspillet kamp. Bedre gik det i 2012, da holdet spillede sig frem til finalen, som holdet ligeledes vandt. Denne finale blev vundet over Stings fra Chicago.

»Truppen der i år skal forsvare 2012 trofæet deltager i U17 turneringen, og det betyder, at vi virkelig får hænderne fulde i år. Truppen består af mange spillere i årgang 98/99 og det betyder store fysiske udfordringer, når vi skal op mod rene årgang 97 spillere, en udfordring der kræver mod og rette indstilling, men også bliver vildt spændende for pigerne og trænerteamet at udfordre så store fysiske opgaver,« siger John Froman.

Truppen vender tilbage til Danmark tirsdag den 22. april og forhåbentlig med den store pokal, som tilfældet var i 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *