Boligpenge til børnene
Grønnegården-donation.jpg
Smilene var brede, da de omtrent 2600 kroner skiftede hænder og endte på børneafdelingen på Herlev Hospital. Ledende oversygeplejerske Merete Thomsen (tv.) takkede Grønnehavens beboere for pengene, der nu skal give lidt opmuntring til de indlagte børn.
Opmuntring Børneafelingen på Herlev Hospital fik en kontant opmuntring fra Grønnehavens beboere.

Det kan godt være en trist oplevelse for børn at være indlagt på hospitalet, og derfor er det godt, at nogen kan bringe lidt opmuntring ind i hverdagen.

Og det er netop hvad afdelingsbestyrelsen i Grønnehaven i Skovlunde gjorde før påske, hvor der blev samlet ind blandt beboerne. Det er blevet en tradition, at afdelingsbestyrelsen deler parkeringskort ud i december måned, og i den forbindelse kan beboerne give penge til årets tema, som altså var børneafdelingen på Herlev Hospital.

Og det var der mange, som gerne ville bakke op om, og der blev samlet i omegnen af 2600 kroner ind, som gik direkte til de indlagte børn. Fredag før påske blev de så overrakt til afdelingen.

Gaven varmede

Pengene bliver brugt til legetøj til de indlagte børn og gaven blev overrakt af Lolan Ottesen (A), formand for sundhedsudvalget i Ballerup Kommune og Hanne Andersen (A), medlem af regionsrådet. Og det var en gave, der varmede, da den blev givet til Merete Thomsen, ledende oversygeplejerske på Herlev Hospitals børneafdeling.

»På børneafdelingens vegne vil jeg gerne takke jer for den flotte indsats i forbindelse med jeres indsamling af en donation til børneafdelingen på Herlev Hospital. Forskønnelse og adspredelse er noget, der kan muntre børn op i en svær tid, så vi er meget taknemmelige over, at I har tænkt på de små og på os her på Herlev Hospital,« sagde Merete Thomsen ved overrækkelsen af pengene.

Dermed kunne det alligevel blive en lidt rarere påske for de børn, der er så uheldige at være indlagt på hospitalet i højtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *