Backstreet Boys kommer til Ballerup
Backstreet-Boys-copy.jpg
Backstreet Boys vender tilbage til Danmark og giver koncert i Ballerup Super Arena den 10. juli. Foto: Pressefoto
Koncert Verdens mest succesfulde boyband Backstreet Boys giver koncert i Ballerup Super Arena den 10. juli.

Nåede man ikke at få billet til den fuldstændig udsolgte koncert med Backstreet Boys i Forum er der gode nyheder.

De fem popstjerner har netop annonceret en koncert i Ballerup Super Arena, hvor man igen får chancen for at opleve verdens største og bedst sælgende boyband i historien.

Med utallige hitsingler og over 130 millioner solgte albums på verdensplan er de nogen af de få der har haft alle albums liggende i top 10 på den amerikanske hitliste Billboard 200.

I 1996 udkom deres første og selvbetitlede album Backstreet Boys og med hits som ’Get Down’, ’We’ve Got It Going On’ og ’Quit Playing Games (With My Heart)’ opnåede Backstreet Boys lynhurtigt popstjernestatus.

Året efter fulgte albummet Backstreets Back og berømmelsen steg hurtigt til nye højder, og en eksploderende stor fanskare over hele verden fulgte med.

Hit på hit

Backstreet Boys har en lang række megahits bag sig der blandt andet tæller ’I Want It That Way’, ’Everybody’, ’As Long As You Love Me’ og ’Quit Playing Games (With My Heart)’.

Det har givet dem talrige platincertificeringer og bandets tredje album Millenium er et af de bedst sælgende albums i verden med over 40 millioner eksemplarer.

Boybandet udgav i 2013 deres ottende album In a World Like This, som debuterede på en femteplads på Billboard 200.

Albummets titel er også navnet på deres aktuelle verdensturné og publikum kan derfor forvente at synge med på både nye og gamle hits, når Backstreet Boys indtager Ballerup Super Arena 10. juli. Billetsalget er igang på Billetlugen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *