4-2 sejr over AB Tårnby
DSC_0336.jpg
Fodbold Ledøje-Smørum slog Tårnby i weekenden.

En fantastisk kulisse med et velplejet græstæppe, mange tilskuere og ikke mindst en flot solskinsdag på Smørum Park betød en rigtig ”gudekamp” og ikke mindst en fortjent 4-2 sejr over et rigtigt godt AB Tårnby hold.

På grund af karantæne til tre spillere var der rykket lidt rundt på tropperne og det betød bl.a. debut til Kasper Sørensen i målet.

Da kampen gik i gang var det som spillerne havde sagt til hinanden, at nu skulle publikum virkelig havde noget for pengene. Der blev lagt et højt pres og indenfor de første minutter betød det bl.a. til to halve chancer til Dennis Jensen – alle efter et rigtigt godt kombinationsspil.

Men lykken varede kun kort. Det var tydeligt, at Tårnby spillede på hurtige omstillinger og det var de altså gode til. Efter 10. min. fik de en omstilling og et højt indlæg udenfor Kasper Sørensen i målets rækkevidde betød et hovedstød der gik i mål til en 1-0 føring.

I det 42. min. udlignede Dennis Jensen til 1-1, som var stillingen ved pausen.

Anden halvleg

Ni minutter inde i anden halvleg blev der straffespark til Tårnby, der scorede på chancen. Men den føring holdt kun et par minutter. Morten Larsen sparkede på et frispark i højresiden mod målet, og her dukkede Jacob Halling op og snittede bolden i medløb: 2-2.

I det 75. min. kom en Tårnbyforsvarer til at sætte fod på bolden, så han lavede et selvmål. Og syv minutter senere blev kampen afgjort 4-2 til Smørum på et mål af Morten Larsen.

Næste kamp er næste lørdag ude mod Frederikssund klokken 13.

DSC_0349

DSC_0330

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *