Zumbasucces i Ledøje
Zumba-i-Ledøje-copy.jpg
Byens piger og damer i alle aldre mødes hver mandag aften i Ledøje Forsamlingshus til Zumba og masser af sjov.
Motion Der er kommet lidt mere liv i Ledøje, efter et par lokale damer fik stablet et Zumbahold på benene i efteråret.

Det behøver ikke være så besværligt. Hvis man har en god idé og kan få nogle stykker med på den, er der lagt i ovnen til en succes. Det, har Anne Assentorp og et par andre Ledøje-damer bevist. De har nemlig stablet deres helt eget Zumba-hold på benene i Ledøje, og nu er de 20-25 deltagere hver mandag i Ledøje Forsamlingshus.

»Jeg startede til Zumba i Albertslund hos Zitta Mogensen sidste år, min veninde gik der og hun overtalte mig til at komme ud til en dans, og jeg var solgt,« fortæller Anne Assentorp.

Men der var lidt langt til Albertslund, syntes Anne, der ved Zumbatimen spottede to andre damer fra Ledøje blandt deltagerne.

»Jeg er enormt dårlig til at gøre noget for mig selv. Som mor til tre er der altid rigeligt at se til på hjemmefronten. Men når nu vi var tre fra Ledøje, kunne vi måske samle et hold,« fortæller Anne Assentorp.

Anne og de andre spurgte underviseren fra Albertslund, Zitta Mogensen, om hun var frisk. Det var hun! Hvis de kunne samle et hold, skulle hun nok styre dansetrinnene.

De var en, to, tre – tyve!

Så fik damerne travlt med at mobiliserer naboerne. Der blev sat lidt skilte op, lavet en sms-kæde, og i løbet af kort tid fik de samlet et hold på 20 lokale Zumba-novicer.

» Vi startede i efteråret 2013, og vi danser stadigvæk på livet løs, nu er vi bare blevet endnu flere,« siger Anne Assentorp.

Holdet tæller både børn, forældre og bedsteforældre – gamle som nye Ledøjeborgere. Eneste krav er, at man har lyst til lidt motion og dans.

»Det er super sjovt, måske fordi vi alle er startet på bar bund.Vi hopper lige i det tøj der passer os, hvis vi altså ikke bare kommer som vi er. Vi kender alle sammen hinanden, på enten den ene eller anden måde, og det er lige i nærheden, så det bliver til noget hver gang,« fortæller Anne Assentorp.

Zumbaholdet mødes i Ledøje Forsamlingshus hver mandag fra 19 til 20.

»Hvis man har lyst til at være med kommer man bare, der er altid plads til en til,« siger Anne Assentorp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *