Her er vinderne af ’Lego Chima 5’
loeve.jpg
Vi udlodder i denne uge tre eksemplarer af ’Lego Chima 5’. Foto: Nordisk Film
Konkurrence Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af Lego Chima 5. Vi har trukket vinderne.

Chima var engang et uberørt paradis, nu en konfliktfyldt verden for fem dyreklaner. Bedste venner er blevet værste fjender, og mellem dyrene foregår en indædt kamp for kontrollen over naturressourcen ’Chi’, der er et kraftfuldt element, som giver styrke til dyrene og deres tempofyldte fartøjer Speedorz. Men brugt forkert kan de være en kilde til ufattelig ødelæggelse.

Mød løven Laval, ørnen Eris, ulven Worriz og krokodillen Cragger – hovedpersonerne i ’Legends of Chima’, og tag med på en spændende rejse til en magisk verden, hvor kun fremtiden kan afgøre, hvem der kommer til at herske over Chima!

Vinderne blev:

Peter Jensen fra Herlev, Lars Rasmussen fra Ballerup og Kit Linneballe fra Ballerup. Tillykke til alle tre!