Vi arbejder på bedre kontinuitet i hjemmeplejen
Hjemmepleje Lise-Lotte Adsbøl skriver om hjemmeplejen.

Som svar på to læserbreve i Ballerup Bladet den 4. marts 2014 beklager jeg de oplevelser, Dyveke Jensen Og Lillian Henriksen beskriver. Hjemmeplejen har naturligvis straks taget kontakt til familierne, og der er lagt planer for den fremtidige pleje.

Hjemmeplejens nye organisation trådte i kraft den 3. februar 2014, og starten har ikke været uden udfordringer. Omorganiseringen af hjemmeplejen er meget omfattende. Der har været en lang række opstartsvanskeligheder.

De oplevede forsinkelser, skiftende medarbejdere og aflysninger er ikke noget, vi er stolte af. Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at skifte medarbejder og få nye medarbejdere i hjemmet. Vi er opmærksomme på, at det kan skabe utryghed, og vi arbejder selvfølgelig på, at der bliver større og bedre kontinuitet.

Vi må se i øjnene, at det tager tid at få alle arbejdsgange og tiltag på plads, men jeg kan love, at hjemmeplejen arbejder hårdt og målrettet på at nå i mål hurtigt.

Skulle der være borgere eller pårørende, der har spørgsmål eller kommentarer, er man meget velkommen til at ringe til Hjemmeplejen på telefon 4477 3340.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *