Tyndt svar om affald
Debat Indlæg om kommunens svar på manglende tømning af Glas og Papir kuberne.

Trine Baarstøm’s svar på indlæg vedr. manglende tømning af Glas & Papir kuberne, må siges at være lidt tyndbenet.

 

1) Jeg har i de sidste 3-4 mdr. med mellemrum indberettet manglende tømning af papir og/eller glas kuberne på pågældende lokalitet, inkl. billeder, på kommunens App. – altså ikke et enkeltstående tilfælde.

 

2) Kuberne står ganske rigtigt på et boligselskabs areal, men er det ikke efter aftale med kommune/boligselskab? Boligselskabet har ikke egen glas/papir opsamlings/afhentnings lokaliteter og eller faciliteter. I øvrigt står der Ballerup Kommune på kuberne?

 

Boligselskabets lokale personale har i øvrigt, tit kontaktet Ballerup Kommune vedrørende manglende tømning af kuberne, også uden resultat.

 

3) Borgerne stiller poser med flasker, glas og papir ved kuberne når disse er fulde! Hvor skal de ellers afleveres. Ældre borgere kan have besvær med at slæbe rundt på tunge poser med glas/papir affald, fordi kuberne ikke tømmes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *