Til Lotte Adsbøl
Debat Alt det, du lovede i dit brev, du sendte ud 20.1.2014, holder jo slet ikke.

Det er 10 dage siden, jeg kom hjem fra hospitalet, og allerede nu har der været 11 forskellige hjælpere hos mig, alle meget søde og dygtige.

Onsdag aften klokken 21.50 kom en mandlig assistent og hjalp mig i seng. Klokken 22.10 ringer det på min dør; med meget møje og besvær kom jeg ud af sengen, og der stod en kvindelig assistent og skulle hjælpe mig i seng!

Jeg kan betro dig, at mange af jeres medarbejdere er frustrerede over de arbejdsforhold, I byder dem. Da vi ringede til kommunen og bad om en nøgleboks, kunne den ikke bevilges; vi aftalte så et sted, hvor de kunne finde nøglen, kun to har fået den besked. Hvor ligger fejlen?

Du skriver: »Vi har fokus på dig«. Det har jeg svært ved at se. Du skriver også, at medarbejderne har den nødvendige kompetance. Jeg tror, det er den, der mangler højere oppe i systemet!

Der må være flere borgere, der har samme mening. Kom ud af busken og giv den til kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *