Svar til Venstre, igen
Debat Jeg svarede i sidste uge på et læserbrev fra venstres Kåre Harder Olesen.

Nu har venstres formand Mikael Wandel et læserbrev i Ballerup Bladet i en lidt grovere tone men med stort set samme indhold. Det bliver det jo ikke mere rigtigt af.

 

Venstre har ganske rigtigt meldt ud, at de ikke ønsker en skole på flere matrikler. Ellers har de ikke rigtigt meldt noget ud. Ud over at de bliver ved med at klandre mig og borgmesteren for ikke at melde ud.

 

Det kan måske skyldes, at Mikael Wandel ikke følger debatten på facebook, hvor jeg meget klart har gjort rede for mine overvejelser indtil videre i debatten. Ikke firkantede udmeldinger om, hvad jeg ikke vil være med til, men refleksioner på borgernes input, ærlighed om mine overvejelser og tanker om hvilken retning udvalgets videre arbejde skal have.

 

Det er sådan jeg som udvalgsformand mener, at jeg bedst får alle partier med i udvalgets arbejde og giver borgerne de bedste betingelser for, at deres bidrag til debatten får en betydning.

 

At venstre bliver ved med at vigte sig af, at de allerede før valget har meldt ud om et oplæg, der ikke var kendt på det tidspunkt, kan man jo tænke om, hvad man vil.

 

Derudover synes jeg, at det er godt, at borgmesteren ikke blander sig i børne- og skoleudvalgets arbejde, og undlader, som venstre opfordrer ham til, at melde synspunkter ud i debatten, som uvægerligt ville tiltrække sig opmærksomheden, og derved fjerne fokus fra udvalgets dialog med borgerne.

 

Det er ikke nogen let proces, vi er i gang med, og opgaven er efter min mening for vigtig til, at der skal gå politisk fnidder og valgkampretorik i den. Valgkampen sluttede den 19. november, og jeg tror, at Ballerups borgere ønsker en kommunalbestyrelse, der arbejder sammen om at løse vigtige opgaver, i stedet for at bruge kræfterne på at genere hinanden i medierne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *