Socialdemokraternes kovendinger
Debat Helle Tiedemann forsøger i sit svar til mig at antyde, at min mening om lokalplanprocesserne skulle være anderledes, efter at jeg er trådt ud af Kommunalbestyrelsen.

Det passer selvfølgelig ikke. Da jeg sad i Kommunalbestyrelsen, var jeg helt som nu imod forslaget om åbning af Linde Allé og imod forslaget om erhverv på Østervej. Forslag som Socialdemokraterne helt fra begyndelsen var fortalere for. Da vi Konservative stemte imod ændringen af lokalplanen for Østervej, blev vi skoset for at være populister og blev nærmest beskyldt for at udføre vennetjenester, fordi vi tog beboernes bekymringer alvorligt. Men Socialdemokraterne holdt stædigt fast i deres planer.

Lige indtil det gik op for dem, at kommunalvalget nærmede sig og at den stædige holdning kunne koste stemmer. I sidste øjeblik foretog Socialdemokraterne en række kovendinger for at redde ansigt. Så det virker noget hult, når Helle Tiedemann siger, at der er blevet lyttet til beboerne. Hvorfor skulle der så gå så lang tid, før de skiftede standpunkt? Mon ikke snarere det var frygten for vælgerne, der spillede ind?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *