Social dumping
Debat Der er ingen retfærdighed i aflønningerne mellem danske og udenlandske løntagere...

…som f.eks. håndværkere, der komme til Danmark fra Østeuropa for at arbejde til minimumslønninger, samtidig med at de får alle de velfærdsgoder som danske arbejdere har oparbejdet, gennem mange års hårdt arbejde og fagforeningernes kampe for bedre løn, arbejdsvilkår og arbejdsforhold for de danske lønmodtagere.

Idet de udenlandske lønmodtagere som kommer til Danmark, for at arbejde til minimums lønninger, har alle fradrags fordelene i form af skattefradrag for transport til og fra Danmark og hjemlandet, skattefradrag for dobbelt husførelse i hjemlandet m.m.

Hvilket naturligvis resulterer i, at alle disse fradrag udmønter sig i minimalt skattebidrag til den danske stat.

Dette skal ses i lyset af, at samtidig med at man bidrager minimalt til den danske statskasse, får man maksimalt udbytte af alle fordelene ved den danske velfærd, dette udmønter sig i form af velfærdsgoder som; børnepenge sendt fra den danske stat til familien i hjemlandet, omgående ret til dagpenge i Danmark – hvorimod man som almindelig herboende dansker skal optjene retten til dagpenge – sundhedssikring osv.

Det giver jo ingen chance til alle de dygtige danske håndværkere som på grund af vores relativt høje skattebidrag i Danmark – skal have en stor løn, pension, feriepenge, forsikringer osv. – og resultere naturligvis i at danske håndværkere bliver arbejdsløse og skal leve af deres dagpenge.

Det er i sidste ende en rigtig dårlig forretning for Danmark, da det koster mange flere udgifter end der er indtægter til den danske stat.

Derfor skal du stemme nej til mere EU og ja til mere Danmark den 25. maj.

7 kommentarer om “Social dumping”

 1. Jørgen Flyr siger:

  DF ansvarlig for social dumpning i Danmark

  Dansk Folkeparti – der i dag er tilhænger af EU, Det Indre Marked, ønsker os ikke ud af EU. DF lader bare som om. Morten Messerschmidts brokkerier handler dybest set kun om at tage patent på følelsen af ubehag ved ikke at kunne bestemme alting selv. Det luner selvfølelsen hos de partier, der drømmer om en verden, hvor man ingen hensyn skal tage. Morten Messerschmidts brok er ikke nok. Der skal også løsningsforslag til. Og det er desværre her, at Messerschmidt står af. Ved det reelle politiske knokle-arbejde, hvor man kan gøre en forskel og gavne danske interesser.

  Jeg fatter ikke folk stemmer på Dansk Folkeparti, et småtskåret, snæversynet, topstyret, højreorienteret, fremmedfjendsk og gnidret parti? Formodentlig fordi folk ønsker den klassiske socialdemokratiske velfærdsstat. Den vil den socialdemokratisk ledede regering ikke give dem. Og Dansk Folkepartis retorik *lyder* socialdemokratisk. At partiet så i praksis konsekvent har stemt sammen med de borgerlige mod vores velfærd og for mere magt til kapitalejerne har folk tilsyneladende ikke blik for. Herunder at DF har fået smadret efterlønnen og nedsat dagpengeperioden. I det almindelige bulder, hvor vi bliver stopfodret med Breaking News og der sjældent er tid til eftertanke og analyse, kan man slippe godt af sted med at servere floskler og facade i stedet for substans.

 2. Niels Gulbech-Eiruff siger:

  Det er nu festlige mennesker i DF.

  Først sidder man til højbords på Restaurant Vejlegården og støtter ejerens ret til dårlige løn- og arbejdsforhold for personalet via en gul fagforening.
  Nu har man pludselig den stik modsatte holdning. Man støtter arbejdernes og fagforeningernes mangeårige kampe for bedre løn, arbejdsvilkår og arbejdsforhold for de danske lønmodtagere.
  Det er ren populisme og særdeles utroværdigt. For i bund og grund er man fløjtende ligeglade med danske arbejdere, hvilket er glimrende beskrevet af Jørgen Flyr i herværende tråd.

 3. Jørgen Flyr siger:

  Hvis du vil bruge din kontanthjælp på smøger og guldbajer, er det okay med mig.

  Hvis du tager dine børn med i biffen og køber det helt store bæger popcorn, er det okay med mig.

  Hvis du sender penge til din familie i Somalia, er det okay med mig.

  Både DF og Liberal Alliance hævder, at vi danskere er forargede over at danske kontanthjælpsmodtagere sender penge til deres familie i udlandet. De partier må tale på egne vegne.

  I gamle dage skulle de fattige stå med hatten i hånden foran sognerådsformanden, og de måtte ikke forlade sognet uden tilladelse.

  De dage er slut, og Liberal Alliance og DF skal få kamp til stregen, hvis de igen vil indføre den slags umyndiggørende tiltag overfor vores fattigste medborgere.

  Hvis jeg føler mig til grin, skyldes det ikke kontanthjælpsmodtagerne, men at DF og LA tager mig til indtægt for deres 1800-tals samfundssyn.

 4. Poul E. Pedersen siger:

  Nu vil jeg afholde mig fra at gå ind i emnet hvad skribenterne ikke fatter, dertil er der sikkert for få sider i avisen.

  Derimod kan jeg konstatere at flere og flere Danskere er trætte af Socialdemokratiets hærgen blandt fattige, mindrebemidlede og syge Danskere. ????

  Det Socialdemokrati der i dag er en hån mod partiets tidligere slogan:

  Der sidder i Udmarkens Øde
  saa fjern fra den alfare Vej
  en Hob, som må betle sig Føde;
  jeg ved, at de venter på dig.

  Du være den Fattiges Værner,
  du være den Riges Ris!
  Da faar du ej Ordner og Stjerner
  men bævende Læbers Pris.

  Men heldigvis har flertallet af Danskerne fået nok, og vender sig nu mod DF, som i dag står for det sociale værn, som den nuværende Socialdemokrati så fuldstændigt hat trådt under fode med deres nedskæringer, forringelser, indskrænkninger og fattiggørelse af Danskerne, samt deres underdanige følgagtigthed over for EU, som dette løftebryderparti nu åbenbart ser som deres afgud.

  Derimod syntes flere og flere Danskere heldigvis, at Danmark er Danskernes land, og her bestemmer først og fremmest Danskerne.
  Vi har aldrig ved afstemning eller lign. givet EU ret til at bestemme over os, i den grad de gør nu.

  Og ønsker Danmark ikke at enhver ny tilkommende udlænding skal havde samme sociale som økonomiske rettigheder som etniske Danskere, er det alene Danmark der skal afgøre det.
  Og ingen andre.

  Derfor skal vi havde langt mindre EU og mere Danmark.

  Som Morten Messerschmidt, DF, skriver i sine fremragende afsløringer om pamperriet, fråseriet og pengespildet i EU.

  Modsat alle andre Danske EU medlemmer der ikke endnu er vågnet af deres slummer dernede, men sover fra alt og alle.

 5. Jørgen Flyr siger:

  Svar til Poul E Petersen: Stop dog hykleriet, det er absurd.

  Du skriver DF står for socialt værn i modsætning til Socialdemokratiet.

  Det på trods af at DF i årevis har gået i spidsen for eliten med VK for en politik, der sigter efter lavere løn, større udbytning og mindre velfærd, herunder smadring af efterlønnen og halvering af dagpengeperioden.

  Samtidig peger DF på Lars Løkke som statsminister (og han går ind for nulvækst og endnu flere asociale nedskæringer og kræver milliarder i skattelettelser til erhvervslivet.

  Hvem mon kommer til at betale? Det bliver igen-igen ældreplejen, vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. I stedet burde de rige og de store virksomheder aflevere nogle af de store skattelettelser, som DF har været med til at give dem.

 6. Jørgen Flyr siger:

  Dansk Folkeparti har netop stemt nej til bekæmpelse af social dumpning i Nordisk Råd.
  Så ved man hvad der er vigtigst for DF. Måske derfor Messerschmidt stemmer for 85-90% af al EU lovgivning ?

  Når Nordisk Råd devalueres af Dansk Folkeparti, så ved man hvad der er vigtigst for DF.
  Måske derfor Messerschmidt stemmer for 85-90% af al EU lovgivning ?

 7. Jørgen Flyr siger:

  Joachim B. Olsen mener, at det er danskernes egen skyld, at der er social dumping, fordi de ikke gider arbejde. Men så se lige de tal 3F har indsamlet. Inden for landbrug, gartneri og skovbrug har 8.134 danskere mistet deres arbejde under krisen, mens arbejdsgiverne har ansat 7.758 ekstra østarbejdere. Det samme er sket for chauffører, byggearbejdere, rengøringsansatte og andre faglærte og ufaglærte. Her kan du også se, hvordan det ser ud i din kommune. Vi har social dumping, fordi arbejdsgiverne ikke kan få det billigt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *