Smørum golfklub med i Boss Synoptik Cup
BOSS-Synoptik-Cup-2014-copy.jpg
Smørum Golfklub er med i Boss Synoptik Cup, der er en landsdækkende golfturnering med deltagelse af hobbygolfspillere fra 90 forskellige klubber.
Golf I år har Synoptik i samarbejde med Dansk Golf Union og Hugo Boss briller arrangeret en stor golfturnering, Boss Synoptik Cup.

Turneringen kommer også forbi vores lokalområde, hvor Smørum Golfklub er klar til at dyste.

Lige siden turneringen blev skudt i gang i 2010, har den været for alle, der spiller golf på hobbyplan. Så man kan være med uanset hvor god man er.

Hvert år siden turneringens start er der kommet flere golfklubber til, og i år står 90 golfklubber allerede klar til at sænke puttet.

Blandt disse er Smørum Golfklub, og medlemmerne er allerede nu i gang med at kvalificere sig til holdet, der skal med til Boss Synoptik Cup finalerne i efteråret. Det sker gennem klubbens egne turneringer fordelt på fem forskellige handicapgrupper.

I løbet af golfsæsonen bliver de fem bedste fra hver handicapgruppe udvalgt til klubbens Boss Synoptik Cup Hold, som skal kæmpe mod landets andre golfklubber i fem landsdelsfinaler.

I den endelige finale står de ti bedste golfklubber, to fra hver landsdelsfinale. Her skal de spille om Boss Synoptik Cup trofæet og flere andre præmier.

I Synoptik i Ballerup glæder butikschef Jesper Karulf sig til at opleve den lokale sportsbegivenhed og hepper på Smørum Golfklub.

»Her i butikken holder vi selvfølgelig med vores lokale golfklub. Jeg håber, at de kommer til finalen og bringer trofæet med hjem til byen,« siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *