Slangerne skal nok få Ådalen i kog
Big-Fat-Snake-copy.jpg
Big Fat Snake spiller på Ballerup Kræmmerfestival om lørdagen.
Kræmmerfestival Ballerup Kræmmerfestival har gjort et musikalsk scoop og kan i år præsentere Big Fat Snake som hovednavn.

Nu er der endnu en grund til at glæde sig til årets kræmmerfestival, der vanen tro finder sted i Harrestrup Ådal i uge 29.

Underholdningsudvalget kan nemlig nu løfte sløret for, hvilket band der kommer til at stå øverst på plakaten til festivalen denne sommer. Og det er ingen ringere end det populære danske pop-rockband Big Fat Snake med Anders Blichfeldt i front.

Rock med stort R

Big Fat Snake har slebet rock profilen helt skarp og har genarrangeret en række af deres helt store rocksange og ballader fra deres lange karriere for at tilføre dem nyt liv.

»Vi har lyst til at give den en ekstra tand i sommer. Overskriften er ROCK med flad pedal,« griner forsanger Anders Blichfeldt, og fortsætter:

»Vi trænger til at få rockdyret luftet og brænder for at give publikum den ultimative rock oplevelse.

Big Fat Snake kommer til at sætte punktum for en forhåbentlig forrygende lørdag på dette års kræmmerfestival.

»Vi er glade og stolte af, at kunne præsentere det største navn i Ballerup Kræmmerfestivals historie i form af Big Fat Snake. Slangerne kommer helt sikkert til at bringe Ådalen op på kogepunktet, med deres forrygende rock show,« siger Tim Ottosen fra kræmmerfestivalens underholdningsudvalg.

Damefrokost 2.0

Derudover bliver det igen i år tre dag festlige og fornøjelige dage i Harrestrup Ådal. Kræmmerfestivalen har både kendte og nye tiltag på bedding. Blandt andet lanceres Damefrokost 2.0 om lørdagen, hvor der vil være mandestrip, dansemusik, fri bar og to-retters menu til alle de friske hunkønsvæsener, der har lyst til at feste med hinanden.

Af velkendte indslag kan nævnes, at gæsterne igen i år kan hygge sig med Hawkeye & Hoe i Pubben og den lokale duo Jumpers i kaffestuen.

Halvdelen af kræmmerstader er allerede solgt. Der er netop åbnet for, at nye kræmmere kan tilmelde sig på hjemmesiden: www.kraemmerfestival.dk.

kræmmerfestival-2013-luftfoto-copy

Sådan så det ud sidste år, da Ballerup Kræmmerfestival løb af stablen. Foto: Martin Dyg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *