Skovlunde går til valg
Skovlunde-lokalråd.jpg
Der er masser at engagere sig i, når man stiller op til Skovlunde Lokalråd. Valget finder sted den 25. marts.
Lokalråd Borgerne i Skovlunde skal nu til at vælge deres lokale repræsentanter, som vil sætte deres præg på byen de kommende år.

Det kan godt være, at man vælger politikere til folketingsvalg og kommunalvalg. Men der er faktisk også en række andre lokalt valgte, der har en indflydelse. Det er de personer, der bliver valgt ind i lokalrådene. Og netop lokalrådet i Skovlunde står foran et nyt valg.

Den 25. marts skal borgerne i Skovlunde vælge de lokale repræsentanter, som skal have indflydelse på byen de kommende fire år.

Skovlunde Lokalråd har til formål at fremme, støtte og hjælpe det kulturelle og fysiske miljø i Skovlunde, og det er netop de ting, som medlemmerne i rådet arbejder på.

Mere kunst

På de fysiske områder arbejder lokalrådet især med udviklingen af Skovlunde Bymidte, der nu er mundet ud i en arkitektkonkurrence.

Også indgangen til Skovlunde Bypark bliver nu bygget om og der skal etableres et kunstprojekt, der skal gøre det indbydende og spændende at bevæge sig ind i parken.

Fokus på banderne

På det kulturelle område arbejdes der især på at gøre årets byfest til en kæmpe oplevelse, der skal distancere alle andre byfester gennem årene.

På det sociale område er det især indsatsen mod banderne og mobiliseringen af den folkelige modstand mod kriminaliteten, der er i fokus.

Samlet set er der masser af engagere sig i og masser af steder, hvor man kan sætte sit præg på byen, så alle over 18 år og med lyst til at egnagere sig i sin by, er velkomne til at stille op og naturligvis også stemme.

Valget afholdes den 25. marts klokken 19 i Skovlunde Kulturhus, indgang 2 på Bybjergvej 8-10. Her vil Ballerups borgmester Jesper Würtzen byde velkommen og lokalrådsformand Jens Minnet vil fortælle om rådets arbejde.

Man skal huske at medbringe sygesikingsbevis, så man kan dokumentere, at man bor i Skovlunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *