Seks nye sortbælter
Kofukan-Karate-sorte-baelter-copy.jpg
Fra venstre: Shihan Keiji Tomiyama sammen med de seks nye sortbælter: Sebastian Schultz, Frederik Højgaard, Lars Thilker, Mathias Jensen, Jennifer Lunden og Jørgen Fjeldsøe.
Karate Hele seks instruktører fra Kofukan Karate Ballerup gjorde sig fortjent til det sorte bælte, da de var til prøve i forrige weekend.

Kofukan Karate Ballerup holdt i forrige weekend deres årlige instruktørkursus, under ledelse af Shihan Keiji Tomiyama, 8. dan, som er en af de absolut dygtigste instruktører indenfor Tani-ha Shito Ryu stilarten i verden.

I forbindelse med instruktør kurset er der mulighed for at klubbens medlemmer kan forsøge at gå til prøve for at opnå graden Shodan, hvilket giver ret til at bære det sorte bælte.

I år havde seks trænere og hjælpetrænere forberedt sig grundigt til prøven, med træning 4-6 gange om ugen, med det resultat, at de alle bestod prøven.

To af instruktørerne der var oppe til det sorte bælte, er først startet til karate i en alder af 45 og 43 år. I dag er de 51 (Jørgen Fjeldsøe) og 49 (Lars Thilker) år, og de ældste der har bestået prøven til det sorte bælte i klubbens historie, fortæller Britt Køhn fra klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *