Så tag dog ansvar
Debat Nogle vil ny struktur, men er det fordi den gamle ikke virker!

Hvad er det i så fald der ikke virker! Er det tidligere ændringer der ikke virker, og som så bliver taget op som et problem man skal gøre noget ved! Eller vil nogen (læs socialdemokraterne) foretage strukturændringer oven i de gamle uløste problemer!

Jeg hævder af egne erfaringer at folkeskolen er overdoseret med problemer, som vokser sig større og større, og ved at lave ændring på ændring slører man ansvaret for at gøre noget ved problemerne.

Virker inklusion i Ballerup? Nej selvfølgelig gør den ikke det – for der bliver ikke et bedre arbejdsmiljø og undervisning i klasserne fordi lærerne skal have flere timer, eller fordi elever som før har haft specialundervisning nu inkluderes i klasserne. Det giver ikke mere ro jo flere elever der er i klasserne, og jo flere elever med adfærdsproblemer og psykiske problemer inkluderes. Hvis reformer ikke har til formål at forbedre folkeskolen, så træk dem tilbage, og lad skolerne få arbejdsro.

Giv folkeskolen ansvaret tilbage for undervisningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *