Politiet efterlyser røver
Døgnrapporten Lørdag den 15. marts kl. 19.35 var der røveri i et supermarked på Skovlunde Byvej.

Røveren truede personalet med kniv til at udlevere kontanter. Herefter stak han af i retning mod Sandbjergvej og beskrives som: Mand, 22-27 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning. Han havde brune øjne, var iført en Everest grøn jakke med hætte og Adidas joggingbukser. Han var iført sort maskering og medbragte en hvid plasticpose samt en 20 cm lang køkkenkniv. Han talte dansk med accent.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre med oplysninger til sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *