Ny Rema 1000 i Jonstrup
Rema-1000-Jonstrup-Niels-Henning-Pedersen-2.jpg
Købmand Niels Henning Pedersen glæder sig til åbningsfest torsdag klokken 8. Foto: Flemming Schiller
Butiksåbning I morgen torsdag slår en ny Rema 1000 butik dørene op på Jonstrupvangvej 149

Den erfarne købmand Niels Henning Pedersen har tilbragt de fleste af sine vågne timer de seneste uger i lokalerne på Jonstrupvangvej 149.

På torsdag den 27. marts klokken 8 står han forrest når dørene til en helt ny Rema 1000 åbner for kunderne. De 200 første får en rose med på vejen, når de træder indenfor i den spritnye 545 kvadratmeter store butik.

Jonstrups nye Rema 1000 får en købmand med bred erfaring indenfor dagligvarehandel bag disken. Niels Henning Pedersen har arbejdet i butik siden 1988 blandt andet i Spar og Fakta. Det seneste halve år har han arbejdet i REMA 1000 i Frederiksværk og det har han gjort så godt, at han nu har fået mulighed for at stå i spidsen for ’’sin egen’’ butik i Jonstrup, som han betegner som sin drømmebutik:

»Jeg synes, det er fantastisk, at jeg nu får muligheden for at blive ’herre i eget hus’ i en helt ny REMA 1000. Butikken ligger i smukke omgivelser og i et område med mange børnefamilier. Jeg har selv tre små børn, så jeg ved, hvad de sætter pris på, og jeg glæder mig til at betjene dem såvel som alle andre kunder,« siger købmand Niels Henning Pedersen.

En af hans kæpheste er, at medarbejderne i butikken skal være glade.

»Mine medarbejdere skal være smilende og i godt humør, når de er på arbejde. Jeg tror på, at kunderne kan mærke, at vi er glade, og det giver en god stemning i hele butikken. Jeg ved, at beboerne glæder sig meget til, at vi åbner, og jeg kan kun sige, at det er gensidigt, og vi glæder os til at give dem rigtig god service og et smil med på vejen, siger Niels Henning Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *