Nu kommer der elevator på Tapeten
Debat Så sker det endelig. Nye og bedre forhold for kørestolsbrugere og personer med gangbesvær.

På forenings- og frivilligheds centret Tapeten i Magleparken kommer der snart en elevator. Det betyder, at de personer der i dag ikke kan komme til lokalerne på 1. sal snart vil få mulighed for det.

 

Mange brugere af Tapeten har ventet længe på denne mulighed, da der også foregår aktiviteter på Tapetens 1. sal, der har gangbesværede og kørestolsbrugeres interesse. Det har været nødvendigt i nogle tilfælde, at lægge sådanne aktiviteter på 1. sal, da lokalerne i stueetagen i det travle foreningscenter har været optaget til andre formål.

 

Elevatoren er kommet i stand efter et tilsagn fra Energistyrelsen om at støtte med 25% af udgiften og så er resten af pengene fremkommet ved at bruge penge fra flere forskellige konti internt i kommunen.

 

Som kulturudvalgs formand er jeg glad for at kunne præsentere dette forslag på kultur- og fritidsudvalgets møde den 11. marts, hvor jeg forventer, at det selvfølgelig bliver vedtaget i enighed mellem udvalgets 3 partier. Om ikke andet, så med et flertal af udvalgets medlemmer fra socialdemokratiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *