Motion for alle
Løb Efter en lang vintersæson, er det nu tid til at begynde sommersæsonen, når man skal løbe.

Det gælder også for TRIM-Ballerup, der begynder sin nye sæson den 1. april.

Hvis man er interesseret i at komme ud og løbe i skoven, så kan man møde op på denne dato klokken 18.15 præcis, hvor alle mødes ved 1. skovsti til højre i skoven, når man kommer fra Ballerup mod Værløse.

Der er forskellige hold med hver sin hastighed fra fem kilometer til omkring 10 kilometer.

Der er også hold for powerwalkere og stavgængere. Uanset hvilket hold man vil frekventere, så er der tilknyttet en træner og der indledes altid med opvarmning og sluttes af med udstrækning. Al træning er gratis, så hvis man være med, kan man bare møde op og være med i hele sommersæsonen. Der trænes hver tirsdag og torsdag frem til den 30. september.

Man kan få mere at vide om TRIM-Ballerup på www.trimballerup.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *