Løbere i natten
Unavngivet9.jpg
Jørgen Skaarup med sin guldmedalje
Orienteringsløb Jørgen Skaarup fra Ballerup Orienteringsklub blev sjællandsmester i natteløb.

Hvis man hen over vinteren har set lygter, som har bevæget sig rundt ude i skovens mørke, så har det ikke været lygte-mænd, men derimod medlemmer af Ballerup Orienteringsklub, som har trænet nat-orienteringsløb.

Det har dels været ungdomsløbere og dels de voksne løbere, som træner fast hhv. hver mandag og tirsdag aften.

De mange kolde afteners løben rundt i skovens mørke med en lampe på hovedet, har nu båret frugt for de lokale orienteringsløbere.

Ved de nyligt afholdte afdelinger af sjællandsmesterskaberne i nat-orinteringsløb blev H55-løberen Jørgen Skaarup sjællandsmester, og D-14-løberen Karoline Saxtorph Schulz fik en flot andenplads i den samlede stilling. I D-35 fik Maria Krogh Schulz en tredjeplads, og det samme gjorde D-45-løber Annette Bonde.

I lørdags blev der så afholdt danmarksmesterskaberne i natorientering, hvor Ballerup Orienteringsklub var repræsenteret med ni løbere.

Løbet blev afviklet i Jægerspris Nordskov, hvor der at dømme efter de mange fejlklip, var lagt nogle baner af stor sværhedsgrad. Det blev desværre ikke til nogle medaljer til Ballerup Orienteringsklub, men Jørgen Skaarup fik en flot fjerdeplads i H-55, og Annette Bonde fik en femteplads i D-50.

Natløbs-sæsonen er nu slut, men foran venter hele forårs-sæsonen, som allerede er spækket med træninger og løb.

Læs mere på klubbens hjemmeside www.ballerup-ok.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *