Linda P åbner op for hverdagsproblemer
linda-p-ny.jpg
Foto: Pressefoto
Anmeldelse Elever fra Borupgaard Gymnasium anmelder Baltoppens forestillinger. Her bringer vi Sally Ezzeddins anmeldelse af Linda P's show 'Linda P’s Hovedpine?’

Komikeren Linda P åbner op for et modigt stand-up show, som er en øjenåbner for, hvordan problemer takles i et parforhold. I dette tilfælde som to kvinder, der deler samme seng.

Linda P tager i sit nye show udgangspunkt i et af sine tidligere parforhold med en anden kvinde. Vi får her et indblik i de daglige rutiner og parrets hverdag. I den forbindelse gør Linda P brug af sine talenter som skuespiller. Showet bliver ikke ren standup, men en blanding af standup og teater.

Linda P’s kone er skjult bag en stor skærm, hvor hun optræder i et køkken, som bliver iscenesat som skygger, hvor konen er utilfreds, og skænderier opstår. Linda P bruger sit talent som komiker på flabede kommentarer. ”Piger er meget sværere at være kæreste med end mænd”, som får publikum med på et godt grin.

Turen går videre hen på en bar, hvor Linda P gør op med problemerne derhjemme og taler ud med bartenderen. Her synger de sangen ”Facebook er et syndested” med et forslag fra bartenderen om at en løsning på problemerne er utroskab, hvilket Linda i begyndelsen er kritisk overfor.

”Man gifter sig, fordi man er klar til aldrig at have sex mere”. Publikum er i højt humør, da Linda P formår at være så ironisk, og da hun vender hjem i fuldskab, påklæder hun sig kostumer og børster tænder med en barberskraber. Linda P fortæller om sine personlige hverdagsproblemer, men også holdninger til samfundet. I showet bidrager hun nemlig med flere af sine populære sange f.eks. ”Du’ fanme pæn du er” og sin støttesang til reality deltagerne, hvilket fik publikum til at rejse sig og klappe.

Showet var troværdigt, komisk og den talentfulde Linda P fik publikum med hele showet igennem. Absolut værd at tage ind at se.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *