Lilleskolen er blevet større
Hareskovens-Lilleskole-indgang-copy.jpg
Hareskovens Lilleskole fejrer den nye tilbygning med et åbent hus arrangement på lørdag.
Tilbygning Hareskovens Lilleskole har fået vokseværk. En helt ny tilbygning med syv nye klasselokaler er kommet til og skal fremover huse skolens mellemtrin og overbygning.

Det er Alectia/Kant og BM byggeindustri, der har stået for opførelsen af den nye tilbygning, som alle interesserede kan komme og se nærmere på, når skolen holder indvielse/åbent hus på lørdag den 8. marts fra klokken 11 til 14.

På dagen vil elever fra skolens 7. klasse vise rundt, og man kan også få en snak med både skolens leder Lise Bro Rasmussen, repræsentanter fra lærergruppen, forældre m.fl. og høre mere om skolen, og ikke mindst, hvordan hverdagen forløber på skolen.

Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *