Kære Richard Primdahl
Debat Jeg synes, som du, at der er et frygteligt svineri med tom emballage, cigaretskod, hundelort og andet affald som konstant ligger og flyder overalt.

Uanset hvor ofte der rengøres ligger der affald. Mærkelig holdning mennesker har til det område, hvorfor er det lige at man spiser en pose slik, kaster posen på fortovet eller spiser en Mc. Donald menu og så kaster emballagen ud af bilvinduet i farten. Hvorfor samler mennesker ikke op efter deres hund, men lader det ligge til andres skosåler? Ja, jeg fatter det ikke.

 

Lige præcis den strækning du beskriver er jo et sted hvor unge mennesker går til og fra skoler. Vi burde måske sætte flere affaldsbeholdere op for at se om det hjælper.

 

Underligt er det da også at en kommune skal sørge for at der bliver samlet op efter borgerne. Borgerne betaler godt nok selv via skatten men jeg ville rigtig gerne anvende de penge bedre.

 

Umiddelbart udfører de firmaer, som står for renholdet, den opgave, de er blevet bedt om. Det kan være, at vi skal afsætte mere økonomi til opgaven og så spare et andet sted. Jeg lover di,g at vi kigger på det og ser, om det kan gøres bedre.

 

I øvrigt holder vi som sædvanlig affaldsdag samen med resten af Danmark sidst i april måned, og der glæder jeg mig til at se rigtig mange borgere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *