Jeg betaler gerne taksten
Debat Det var en interessant oplevelse at læse lokalavisen i dag d. 18 marts.

En af forsidehistorierne lød »Forældre raser over nye BFO-priser«

Øh siger jeg bare, hvilke priser og hvem raser. Er der andre end Christel Wilms der er blevet spurgt? Jeg kender ingen der er blevet adspurgt: Jeg er heller endnu ikke blevet oplyst om takst-ændring, på trods af at jeg følger godt med i mine børns gøren og laden.

Et lidt voldsomt postulat.

Når det er sagt så er jeg en af de forældre der gerne betaler taksten og stadigvæk har tiltro til Folkeskolen. Jeg er så heldig at jeg har børn på to forskellige skolen i Ballerup kommune, i hver deres bydel. Jeg oplever at begge skoler arbejder meget struktureret og ansvarligt for at tilbyde vores børn en rigtig spændende skoledag. Dagens længde kan de jo ikke gøre så meget ved – i øvrigt ikke noget vi kommer til at mærke voldsomt, da Ballerup i forvejen underviser mere en minimumtimetal. Men på indholdet er der mange gode og spændene tanker. Personligt tror jeg ikke at, den kvalitet, mangfolkelighed og professionel tilgang til børnene fås bedre end jeg oplever i indskolingen på Hedegaardsskolen.

Vores behov for et god pasningstilbud bliver jo ikke mindre af at dagen bliver kortere, jeg kommer jo ikke tidligere hjem af den grund og ja jeg betaler gerne gode penge for kvalitet, fremfor at mit 1. klassebarn skal være nøglebarn med fri adgang til tv og computer.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at de dygtige pædagoger i Ballerup nok skal løfte opgaven. Kigger man til nabokommunen Herlev, så har de allerede gode erfaringer i forhold til længere skoledag og kortere SFO-dag.

Jeg frydes over den kvalitet vi og vores børn oplever i BFO-Nordlys og på Fridrætten det kan ikke opvejes af en nøgle om halsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *